• 20th VW TUNING SHOW9/10/11 06 2023

VWTS 20 years of tradition. Be a part of the family.

Sign up for the event via the form application.

 

VW Tuning Show

In organisation of VWClubCroatia

„Prvi hrvatski Volkswagen klub“, osnovan 7. travnja 2002. godine, je klub osnovan s ciljem da okupi ljubitelje VW vozila kao i entuzijaste željne modifikacije istih. Klub je odobren i ima podršku od strane generalnog uvoznika za Volkswagen vozila «Porsche Croatia d.o.o» Velika Gorica.

Već prve godine postojanja, organiziran je „VW Tuning Show“, cjelodnevni događaj (koji je danas prerasao u višednevni) koji je spektakl za sve s interesom u auto-stylingu i tuningu, auto-sportu, druženju i zabavi. Upravo druženje, zabava, promicanje znanja i tehničke kulture, ideje su polaznice za pokretanje ovakvog događaja.
Danas, klub broji preko 500 članova, vlasnike i ljubitelje ne samo VW vozila, već vozila iz cijelog VAG koncerna, od kojih je većina iz hrvatske, ostatak iz ostalih zemalja bivše Jugoslavije, Austrije, Mađarske, Italije, Švicarske, Njemačke,…
„VW Tuning Show“ je središnji godišnji događaj našeg kluba pored ostalih koje želimo pretvoriti u dugogodišnju tradiciju, a broj posjetitelja je u stalnom porastu, što može biti samo još jedna pozivnica da nas posjetite i ove godine!

19. VW Tuning Show Karlovac 10.-12. 06. 2022.

Keep in touch. We take care of every aspect of our image.

Connect with us

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this